Hotel

Logeren in hartje Brugge

Hotel Central op de Grote Markt in Brugge heeft 11 stijlvol ingerichte kamers, die recent volledig werden vernieuwd. Elke kamer beschikt over een eigen moderne badkamer met douche. Na een bezoek aan het historische centrum van de stad komt u hier volledig tot rust. De ligging in hartje Brugge en de gemoedelijke sfeer maken van Hotel Central hét hotel bij uitstek voor wie de stad in alle comfort wil bezoeken.

Onze kamers

Hotel Central biedt u de keuze tussen 2 types kamers: de Standaardkamer en de Deluxe kamer. Elke kamer biedt het nodige comfort voor een geslaagd verblijf in Brugge, inclusief gratis Wifi. Onze Deluxe kamers hebben als extra troef een uniek zicht op de Grote Markt. Er is geen lift aanwezig in het hotel en de kamers beschikken over een TV.

Bij een non-refundable boeking is een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant inbegrepen in de kamerprijs.

Onze prijzen

Standaardkamer - €89 per nacht
Deluxe kamer met zicht op de markt - €99 per nacht

Alle prijzen zijn gebaseerd op een bezetting met twee personen en kunnen varieren volgens de seizoenen.  Daarom is het best om door te klikken op ons geintegreerd reservatiesysteem.

Ontbijt Buffet is inbegrepen in de kamerprijs.

Er moet wel nog een Toeristentaks betaald worden aan Stad Brugge per persoon per nacht.  (3,00€)

 

 

 

Parking

Het hotel heeft geen eigen parking, maar op wandelafstand heeft u de parking 'Biekorf',
waar u kan parkeren aan €8,7/24h.

Een kamer boeken?

Wenst u meer info over de beschikbaarheid van onze kamers? U wenst een kamer te boeken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!