Restaurant

Sfeervol restaurant op de Markt in Brugge

Genieten van lekker eten, een streekbiertje of een koffie met gebak in hartje Brugge. Dat voelt pas echt aan als vakantie! Neem plaats op ons comfortabel zonneterras met zicht op de Markt of zoek een gezellig hoekje uit in onze vernieuwde brasserie. We verwennen u graag met onze heerlijke streekgerechten, snacks, pasta’s en à la carte gerechten. Voor de liefhebbers van zoetigheid is er een uitgebreide tea-room kaart met verse wafels en pannenkoeken.

Wil u alles halen uit uw bezoek aan het mooie Brugge? U hebt niet genoeg aan één dag? Boek dan één van onze vernieuwde kamers in het hotel en geniet ten volle van uw verblijf.

Groepen tot 150 Personen

Het restaurant van Hotel Central beschikt over een aparte zaal voor groepen tot 150 personen. Wij bieden u een vlotte bediening, een uitgebreide keuze aan gerechten en een gezellige sfeer.

  • Groepsmenu: voor grotere groepen stellen we 40 driegangenmenu’s op maat samen, die ook perfect nog kunnen worden aangepast.
  • Per 20 betalende personen eet 1 persoon gratis mee, ook gids en chauffeur eten gratis!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

 

 

 

 

 
Download Groep Menu (NED)

Onz Menu's

Restaurant Central biedt u een uitgebreide menukaart met tal van vers bereide streekgerechten, grill- en visgerechten. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een keur aan lekkere verse Pizza's gebakken in onze Pizza Oven en allerlei Pasta & Snacks.

In de ochtend bieden wij ook een uitgebreid Ontbijtbuffet aan.

Natuurlijk kunt u ook genieten van een lekker fris biertje of wijntje op ons gezellige zonnige terras met prachtig zicht op het Belfort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Download drankkaart Central website.pdf Download Menu Kaart Central 2020.pdf Download VALENTIJNSMENU 2022.pdf